Saturday, January 8, 2011

“Dvor Srbija” počinje 16. januara!

Dvor Srbija, novi rijaliti šou na Pink televiziji
Kako zvanično saznajemo, rijaliti šou “Dvor Srbija” počeće da se emituje 16.januara, a ne 9.januara kako je prvobitno bilo najavljeno. Po prognozama stručnjaka ovaj šou će biti gledaniji i od “Velikog brata” i od “Farme”!

“Sve je spremno za početak novog rijalitija “Dvor”, koji će sasvim sigurno oboriti sve rekorde u gledanosti i ponuditi domaćoj publici nešto što do sada nisu imali prilike da vide. Svakodnevno sam u kontaktu sa mojim saradnicima i svi sa puno elana i entuzijazma čekamo da šou počne! Visina nagrade će biti u kraljevskom stilu, ali i svi ostali učesnici će biti kraljevski plaćeni”, kaže Mitrović.

Dvor Srbija” će po zvaničnim najavama TV Pinka voditi Nataša Pavlović i Boško Jakovljević, a među učesnicima će biti mnoge poznate ličnosti, ne samo iz Srbije, već sa celog Balkana. Još se zvanično ne znaju učesnici, ali se priča uveliko da će u Dvor ući neke naše muzičke zvezde poput Maje Nikolić, Nigora, Miloša Bojanića, Đusa, Firčija, Ekrema Jevrića, Vendi, Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Joce Stefanovića, Bokija 13, novinara Saleta Jovanovića, fudbalera Saše Đanija Čurčića i zvezde “Velikog brata” Mikija Đuričića. Saznaćemo uskoro da li su prognoze tačne.

Tokom 45 dana takmičari će živeti u dvorcu na veoma visokoj nozi – kao kraljevi i kraljice, prinčevi i princeze, sluge i robovi, dvorske lude ili dame lakog morala, i boriti se za ogromnu novčanu nagradu (cifra je još uvek nepoznata). Kako Pink najavljuje na dvoru će u početku emitovanja emisije živeti 24 takmičara, pa će se potom broj njih smanjivati. Glasanje će biti po sličnom principu kao što je bilo u “Farmi”.

Ovaj srednjovekovni zamak se već šest meseci tajno gradi u Šimanovcima, i kako saznajemo biće jako raskošno i glamurozno uređen, sa mnogo spavaćih soba sa krevetima sa baldahinima, kao i velikom balskom dvoranom.

Dvor Srbija” rijaliti šou je licencna ideja ljudi sa televizije “Pink”, koja je razvijena u saradnji sa jednom poznatom americkom produkcijskom kućom.

“’Dvor Srbija’ je naš autentični format, nigde u svetu nije emitovan i biće potpuno osveženje, a pored takmičara iz Srbije učestvovaće i VIP ličnosti iz drugih eks-Ju republika. Na dvoru će živeti kralj i kraljica, oni će imati svoje pomoćnike, sluge, vitezove, ali i dvorsku ludu i robove, a sistem takmičenja, zadaci i princip po kojem će se birati pobednik biće kompilacija najboljih stvari iz svih rijalitija koji su do sada prikazivani na ovim prostorima”, rekao je Mitrović.

Izvor: Dvor Srbija

No comments:

Post a Comment