Saturday, January 15, 2011

“Dvor” će biti najgledaniji rijaliti na ovim prostorima

U nedelju, 16. januara u 20h, domaći tv program biće bogatiji za još jedan rijaliti šou – “Dvor Srbija”. Po prognozama stručnjaka, ali i TV “Pinka”, biće to najgledaniji rijaliti šou ikada u Srbiji. Da li će “Dvor” privući više gledaoca od “Farme” i “Velikog brata”, videćemo za koji dan.

Ovaj koncept emisije privlači sve više gledaoca svih starosnih doba, a samim tim i sponzora i oglašivača, pa se zato iz godine u godinu sve više novca ulaže u ovaj vid programa. Kako se priča, ovo će biti najluksuzniji rijaliti šou na ovim prostorima.

Od 16. januara gledaoci sa Balkana će imati priliku da vide kako se zaista živelo u doba kraljeva i vitezova. Već prve večeri će u “Dvor” ući 20 učesnika, 10 muških i 10 ženskih. Da li će biti iznenađenja u vidu dodatnih učesnika, videćemo. Svako će dobiti svoju ulogu, od kralja i kraljice, do seljana, sluga i dvorskih luda, i dok će neki od njih živeti u potpunom luksuzu i komforu, drugi će bivati lišeni najosnovnijih potreba i prava, i imaće zadatak da služe one na visokoj nozi. Takmičari će uloge menjati svake nedelje, kralj i kraljica će se birati pomoću točka sreće, i oni će potom birati svoje sluge i dvorske lude. Ostale uloge će se međusobno izglasavati. Takmičari će u toku nedelje dobijati zlatnike, i onaj ko ostane do finala na dvoru, i sakupi najviše zlatnika, biće nagrađen. Priča se da će glavna nagrada biti 50.000 evra.

Jednom sedmično će publika odlučivati ko će biti izbačen od učesnika, po jedan muški i jedan ženski će izlaziti sa “Dvora”. Kralj i kraljica će biti imuni na mnoge stvari, pa verovatno i na glasanje, ali kako se točak sreće okreće, onaj ko je jedne nedelje kralj, već sledeće nedelje može postati sluga. Ne sumnjamo da će nekima teško pasti uloga u kojoj će se naći. Videćemo uskoro ko će uživati na dvoru, a ko će jedva čekati novi točak sreće.

No comments:

Post a Comment